dimarts, 7 de febrer del 2017

SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA ( BARCELONA)

Avui els nostres alumnes de 4rt han anat al Palau de la Música Catalana de Barcelona per veure l'espectacle " Cobla 2.0 " . Aquí us posem una petita explicació sobre l'espectacle que realitzen : L'aventura: Una proposta escènica i musical de visió moderna i contemporània que no ens deixarà indiferents i trencarà amb alguns els estereotips tradicionals vinculats a aquesta agrupació. Sense renunciar a la sonoritat característica d'aquesta formació, músics i públic esdevindrem còmplices d'una nova manera d'entendre i viure la música per a cobla. Jazz, funk, chanson francesa, música contemporània, música tradicional, projeccions de mapping i moltes anècdotes divertides ens acompanyaran en aquesta gesta.
Fins allà s'han desplaçat en autocar i tot i que anaven a veure un concert , es veu, que ells ja l'han començat cantant cançons durant el viatge.
Al entrar al palau , ha sigut molt emocionant de veure per dins, sostres alts , molta llum i tothom anava molt elegant !!
Un cop finalitzat el concert han anat a dinar al Parc de la Ciutadella , tot fent un picnic.
Desprès de dinar han anat a saludar els ànecs
Quan ha sigut l'hora de marxar , han pujat a l'autocar per tornar cap a l'escola. Aquest cop sense concert però com be sabeu no poden estar callats i no cridar , això si , d'alegria !!!

3 comentaris:

  1. Que envidia!!! Que excursión más chulas.

    ResponElimina
  2. Siiiii!!!! Ens ho vam passar molt bé!!!!ja tenim ganes de tornar a anar d'excursió.

    Nens i nenes de 4t B.

    ResponElimina