dimecres, 23 de maig de 2012

I Jornada de l'Esport a l'Escola Gaudí


Aquest any la Festa de fi de curs que organitza l’AMPA incorpora algunes novetats. La principal és que farem dues jornades de celebració: una esportiva, el divendres 1 de juny, i l’altra més festiva, el divendres 22 de juny.


FESTA ESPORTIVA: Divendres 1 de juny, de 17 i les 20 h

Proposen fer una gran festa esportiva de comiat del curs que consistirà en:
Tornejos de futbol i bàsquet al pati. Els alumnes de les extraescolars de futbol i bàsquet competiran amb altres escoles de Sant Feliu.

- S’organitzaran jocs tradicionals (curses de sacs, saltar a la corda, mocador, etc.) oberts a la participació de tots els infants de l’escola.

- Faran competicions esportives entre pares, mares i professorat. Si esteu interessats a participar podeu inscriure-us al full que hi ha a la porta del despatx de l’AMPA o bé fer arribar les vostres dades i telèfon a ampagaudi@gmail.com

Es necessiten pares i mares voluntaris

Per a l’organització dels jocs tradicionals es necessiten pares o mares que  ajudin a coordinar les proves. Com més gent siguem, millor!


Lliureu el full que us van passar a la bústia de l’AMPA o al tutor/a dels vostres fills abans del divendres 25 de maig per tal que es puguin organitzar.

REUNIÓ INFORMATIVA: El dimarts 29 de maig, a les 16.45 h es farà una breu reunió a l’escola per explicar què haureu de fer durant la festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada